Bulgur og kylling
Ingredienser:
- 300 g kyllingefilet
- 1 spsk flydende fedtstof
- 1/4 tsk spidskommen
- salt og peber
- 2 løg (ca. 200 g)
- 2 grønne peberfrugter (ca 250 g)
- 1 bundt bredbladet persille
- 1 bundt frisk mynte
- 1 fed hvidløg
- 3 dl fuldkornsbulgur (ca. 200 g)
- 1 spsk flydende fedstof
- 4 dl vand
- 1 dåse hakkede tomater med chili
- salt og peber
Fremgangsmåde:
Krydr kyllingestykker og steg dem til de er gennemstegt. Skær dem i mindre stykker.
Hak løgene fint og skær peberfrugterne i strimler. Hak krydderurterne fint. Gem lidt til pynt. Hak eller pres hvidløget og svits det sammen med løgene i et par min uden at de tager farve.
Tilsæt vand, krydderurter og tomater og kog bulguren i ca. 12 min. Kom peberfrugter og kyllingestykker i, og varm igennem i nogle minutter. Smag til. Pynt med persille og mynte.
Serveres med fx råkost.
2300 KJ pr portion
Antal personer: 3